Dámský jantarový náhrdelník se stříbrným zapínáním "Rýže pro štěstí"

Náhrdelník "Rýže pro štěstí" je víc než jen šperk – je to symbol odolnosti a krásy, která přichází s přijetím nedokonalostí. Pravý jantar, formovaný v průběhu milionů let, připomíná, že i život se stává jednodušším, když přestaneme hledat dokonalost a přijmeme jeho jedinečnost. Tento náhrdelník vás provede všemi životními etapami, připomínaje, že i ty nejtěžší chvíle mohou formovat vaši sílu a krásu.

Délka:
 43 cm

   

Délka: 43 cm

985 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 16033
Dámský jantarový náhrdelník se stříbrným zapínáním "Rýže pro štěstí"
Nahrdelnik jantar stribro 160331
Bestseller

Detailní popis produktu

Náhrdelník "Rýže pro štěstí" je vytvořen z pečlivě vybraných jantarových nugetek, které svým tvarem připomínají zrnka rýže. Každá nugetka je unikátní svým přírodním vzhledem a drobnými nepravidelnostmi, což jen podtrhuje autenticitu pravého baltského jantaru. Tento jantar z oblasti Baltského moře, je ceněn pro svůj teplý, krémově žlutý odstín a jemnou strukturu, která odráží krásu přírody.

Zapínání je z kvalitního stříbra ryzosti Ag 925/1000, které náhrdelníku dodává luxusní nádech a zajišťuje pohodlné nošení. Stříbrná karabinka je pevná a spolehlivá, což zaručuje, že náramek zůstane bezpečně na svém místě.

Význam a symbolika: 
Jantar, známý jako "kámen slunce," je po staletí považován za silný ochranný amulet. V dobách Římské říše se jantar vozil do Říma z Pobaltí. Měl cenu zlata. Římané (a nejen oni) mu přisuzovali magické a léčivé vlastnosti. Věřili, že jantar přináší do života klid, světlo a teplo, a zároveň chrání svého nositele před negativními vlivy.
Symbolika rýže je spojena se štěstím, hojností a prosperitou. V mnoha kulturách je rýže považována za symbol bohatství a plodnosti. Spojením těchto významů náramek "Rýže pro štěstí" nejen zkrášluje, ale také přináší pozitivní sílu a šťastné chvíle do každodenního života.

Jantar je lehký a nestudí jako některé minerály. Časem se jeho barva stane sytější a kresba korálků výraznější. Je to proto, že se jedná o drahokam organického původu, podobně jako například korál.

Péče o šperk:
Aby váš náhrdelník "Rýže pro štěstí" zůstal krásný a zachoval si své kouzlo po dlouhá léta. vyhněte se kontaktu se silně chlorovanou vodou a nevystavujte šperk přímému slunečnímu světlu po dlouhou dobu.
K čištění používejte pouze bavlněný hadřík. Vyvarujte se použití chemických čisticích prostředků, které by mohly poškodit povrch jantaru a stříbra.

S láskou zabalené

Víme, že radost ze šperku začíná už při jeho rozbalování.
Každý šperk pečlivě balíme do krásné šperkové krabičky, která podtrhne výjimečnost okamžiku. Při otevření krabičky se můžete těšit na to, že jste si dopřála něco skutečně zvláštního. A pokud náhrdelník chcete darovat, už nemusíte nic řešit – šperk bude připraven předat radost a lásku.

 Materiál: 
- stříbro Ag 925/1000
- přírodní baltský jantar mléčného typu
- nylonová šňůrka

Váha: 5,1 g

Délka náhrdelníku: 43 cm

Náhrdelník, který obdržíte, se může odstínem barvy a kresbou jantarových nugetek mírně lišit. U přírodního jantaru totiž nikdy nenajdete dva stejné kousky.

Barvy na fotografii se mohou mírně lišit od skutečných barev v závislosti na nastavení monitoru nebo obrazovky. 

 

Na přání můžeme pro Vás udělat podobný náhrdelník v kombinaci jantaru s jinými korálky, například tygřím okem, granátem nebo turmalínem. Můžeme také vyrobit stejný náhrdelník v jiné délce. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář zde.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náhrdelníky
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 0.1 kg
Podle kovu: Stříbro Ag 925/1000
Podle pohlaví: Pro ženy
Podle příležitosti: Na každý den
Podle stylu: Minimalistický
Podle tvaru: Jiné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: