Jantarový přívěsek se stříbrným řetízkem Ag 925/1000 "Sluníčko u srdce"

Minimalistický stříbrný náhrdelník s jantarovou kuličkou je elegantním šperkem, který dokáže přinést do vašeho života klid a světlo. Pravý jantar, formovaný po miliony let, je připomínkou, že krása tkví v jednoduchosti a přijetí toho, co nás činí jedinečnými. Jemný design a stříbrný řetízek dělají z tohoto náhrdelníku společníka, který vás bude provázet každý den a posilovat vaši vnitřní sílu.

Délka náhrdelníku: 40 cm

Pokud si přejete jinou délku, stačí nám napsat do kontaktního formuláře. 

1 350 Kč 1 350 Kč / 1 ks
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 11366
Jantarový přívěsek se stříbrným řetízkem Ag 925/1000 "Sluníčko u srdce"
Stribrny nahrdelnik s jantarem 113661
Bestseller

Detailní popis produktu

 Popis materiálů:
Náhrdelník je vyroben z kvalitního stříbra s ryzostí Ag 925/1000. Dodává šperku jemný lesk a nadčasový vzhled. Dominantním prvkem je pravá jantarová kulička – organický drahokam, jehož původ sahá do dávného pravěku. Každý kousek jantaru je jedinečný, se svou vlastní kresbou a barevným odstínem, který odráží přirozené teplo a světlo přírody.

Význam a symbolika:
Jantar je po staletí známý jako kámen slunce, který chrání svého nositele a přináší do života harmonii a energii. Jeho přirozená krása nás učí přijímat jednoduchost a nalézat sílu i v drobných okamžicích. Minimalistický design náhrdelníku podtrhuje tuto filozofii a připomíná, že skutečná krása často spočívá v detailech.

Péče o šperk:
Chápeme, jak důležitý je pro vás každý detail, proto doporučujeme náhrdelník čistit a uchovávat v bezpečí, aby si zachovaly svůj půvab. Všechny šperky potřebují trošku lásky, a tento není výjimkou – odmění se vám svou krásou po dlouhou dobu.
Náš tip:
- Po každém nošení otřete náhrdelník jemným bavlněným hadříkem a uchovávejte ho v suchu, mimo dosah slunečních paprsků a vlhkosti. 
- Na noc ho sundávejte, aby nedošlo k poškození. 
- Pokud budete chtít vyčistit stříbrnou část, můžete použít zubní pastu a kartáček. Jemně stříbrnou část vyčistěte. Poté náhrdelník dobře opláchněte ve vlažné vodě a osušte bavlněnou látkou. 

S láskou zabalené

Víme, že radost ze šperku začíná už při jeho rozbalování. Každý šperk pečlivě balíme do krásné šperkové krabičky, která podtrhne výjimečnost okamžiku. Při otevření krabičky se můžete těšit na to, že jste si dopřála něco skutečně zvláštního. A pokud chcete náhrdelník darovat, už nemusíte nic řešit – šperk bude připraven předat radost a lásku.

 Materiál:
- Přírodní baltský jantar 
- Stříbro Ag 925/1000

Váha: 2,7 g
Průměr jantarové kuličky: 11 mm
Délka náhrdelníku: 40 cm

U přírodního jantaru nikdy nenajdete dva stejné kousky. Proto se barva a kresba jantarových kuliček může mírně lišit od zobrazení na fotografii. Barvy na fotografii se mohou mírně lišit od skutečných barev v závislosti na nastavení monitoru nebo obrazovky. 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky z baltského jantaru
Záruka: 2 roky
Podle kovu: Stříbro Ag 925/1000
Podle pohlaví: Pro ženy
Podle příležitosti: Narozeniny, Na každý den
Podle stylu: Minimalistický
Podle tvaru: Kulička

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: